Zelf maken?

Slechts een éénmalige kleine investering van onze levende waterkefirculturen en je kan van start.

Met de levende waterkefirkorrels maak je een zuivelvrije drank, mousserend, lichtzuur, boordevol goede bacteriën en heilzame gisten. Een veelzijdige, gezonde verkrijgbare vorm van probiotica.

Onze kefirculturen worden dagelijks met veel zorg en liefde op ambachtelijke wijze verzorgd zodat we alleen de allerbeste kwaliteit leveren.

Als je je kefirkorrels verder goed verzorgt, blijven ze zich vermenigvuldigen en kan je ze oneindig blijven gebruiken. Wat je teveel hebt kan je verwerken in smoothies, dressings, zelfgebakken brood, of ze uitdelen.

Hoeveel (rest)suiker er in zit, bepaal je helemaal zelf. Na het bereiden kan je gember of vruchtensap naar smaak toevoegen waarvan de meeste suikers ook weer omgezet worden met een overheerlijk eindresultaat. Bedenk zelf hoe en wat je combineert voor de 2e fermentatie.

Waterkefir past goed in elk vegetarisch en veganistisch dieet.